Denne portal har til formål at tiltrække og fastholdelse elev- og arbejdspladser i Tønder Kommune. På portalen kan både virksomheder og unge i Tønder Kommune registrere sig, så der kommer et samlet overblik over ledige elevpladser og fritidsjob (for de unge) og ledige kandidater (for virksomhederne).

Hvad er der i det for jer som virksomhed?
Ved at registrere din virksomhed på portalen, bliver I synlige i jeres søgen efter elever og fritidsjobbere. Hvem ved om jeres næste fejedreng eller piccoline kan se en fremtid hos jer som elev? Derfor er portalen todelt, og I har mulighed for både at søge efter en kandidat til et fritidsjob og/eller en elevplads.

Portalen bliver promoveret som et værktøj for uddannelsesinstitutioner, jobcentre, kommunen og for andre af vores samarbejdspartnere. Alt sammen for at sikre den bedst mulige synlighed for dig og dine kolleger i jagten på den rette kandidat til netop jeres opslag. Portalen fungerer således som værktøj både for de unge men i høj grad også for skoler og vejledere, der møder de unge til hverdag.

Setup´et er holdt så simpelt som muligt, så I kan bruge tiden på at udvikle virksomheden og skabe de elevpladser, der er behov for. I kan nemt oprette jer ved at klikke her, men vi hjælper også gerne med at registrere eller ændre jeres data i portalen. I skal blot oplyse os om, hvem I søger og hvornår, og så slår vi det op for jer.

Har I spørgsmål til portalen, er I mere end velkomne til at kontakte Amit Mozumdar, erhvervskonsulent i Tønder Erhvervsråd og tovholder for dette projekt. Skriv til ham her eller ring på telefon: 2031 3977.

Lad os i fællesskab sikre at portalen bliver et vigtigt værktøj, når det gælder jeres sikring af den gode, solide og kvalificerede arbejdskraft.