Vi søger unge til at snakke og hygge med beboerne på Plejecenter Lindevang i Løgumkloster

Øvrigt

Er du 15 – 17 år og på jagt efter et anderledes fritidsjob med indhold? Så søger vi på Plejecenter Lindevang unge til at spille kort, holde i hånden, snakke og gå ture med beboerne.  

 

Om jobbet  

Når du er teenager, er der ikke mange valgmuligheder, når det gælder  fritidsjob. Men som noget nyt, kan du nu arbejde på et plejecenter, hvor din hovedopgave er at snakke, hygge og gøre en forskel for beboerne.

Du skal ikke lave plejeopgaver, men derimod opgaver som handler om hygge og omsorg. Du skal for eksempel snakke, se fjernsyn, spille spil, læse, synge eller måske gå eller cykle en tur sammen med beboerne – eller hvad du og beboeren har af ideer til aktiviteter.  Det kan også forekomme, at personalet har behov for din hjælp omkring spisetidspunkt eller med vasketøj eller lignende.

 

Jobbet kræver derfor, at du har et godt humør og har lyst til at være sammen med ældre mennesker. Det kræver også, at du er i stand til at være nærværende.

 

Fritidsjobbet giver dig god mulighed for at opleve dagligdagen på et plejecenter, som ikke kun er pleje, men også glæde og spændende aktiviteter, og du kommer til at høre beboernes livshistorier fra et langt, indholdsrigt og meget anderledes liv.

Fritidsjobbet er på 6-8 timer om ugen. Fordeling af timer og opgaver aftaler du med plejecenteret.

 

Hvis du synes, at det lyder som noget, du godt kunne tænke dig, så send os en ansøgning.

 

Ansættelsesvilkår  
Du skal begynde den 1. august 2021, og du er i ansættelsen timelønnet, med en timeløn på  62 kr. hvis du er 15 år og 75 kr. hvis du er 16 eller 17 år. Du skal også være klar over, at du har tavshedspligt, både under og efter ansættelsen.

 

Der bliver lavet en ansættelseskontrakt ved ansættelsen, som dine forældre også skal underskrive.

 

 

Du søger en af stillingerne ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte centerleder Marianne Giebner på tlf. 40 38 68 29 eller på e-mail på mg1@toender.dk
Opslaget slettes: 12/06/2021

Kontaktoplysninger

Plejecenter Lindevang
Dravedvej 2B
6240 Løgumkloster
https://plejecenter.toender.dk/
Centerleder
Marianne Giebner
Tlf. 40 38 68 29
E-mail: mg1@toender.dk