Ungarbejder søges til Handels- og Centerbyerne i Tønder Kommune

Øvrigt

Ungarbejder søges til Handels- og Centerbyerne i Tønder Kommune

 

Er du under 18 år, frisk og udadvendt, som gerne vil påtage sig forskellige opgaver for medlemsbutikkerne i Tønder kommune. Så er det måske dig vi er på udkig efter.

 

Vi søger en der kan være behjælpelig med at vedligeholde diverse onlinesider, herunder indtaste/indlæse diverse data på siderne. Derudover skal du have mod på at lave opslag på de sociale medier, for butikkerne i Tønder gågade. Herunder evt. oplære butikkerne på sigt til selv at kunne løse den opgave. I forbindelse med opslag ser vi gerne at du inspirere og udfordre butikkerne til at være mere aktiv på de sociale medier. Du vil i tæt samarbejde med vores bykoordinator være den synlige del hos alle medlemsbutikkerne i Tønder Gågade.

 

Arbejdstiden vil være efter skoletid og vil være 4 timer om ugen. Der kan være perioder, hvor der kræves flere timer. Arbejdsstedet er i det gamle Pakhus, Allegade 15, 6270 Tønder

 

Interesseret? Så send os en kort motiveret ansøgning samt gerne dit CV. Ønskes yderligere information er du mere end velkommen til at kontakte Citychef, Stephan Scheelke.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen

 

Stephan Scheelke
Citychef i Tønder Kommune

Ansøgningen sendes til Stephan Scheelke på scheelke@citychef.dk

Kontaktoplysninger

Handels- og Centerbyerne i Tønder Kommune
Allegade 15
6270 Tønder
Citychef i Tønder Kommune
Stephan Scheelke
Tlf. 28255146
E-mail: scheelke@citychef.dk