Tjenerafløser

Øvrigt

Vi gør eventyret til virkelighed for vores gæster, men måske også for dig.
Inden længe slår Schackenborg dørene op til et univers af oplevelser, så læs videre hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores team.
Der er mange spændende projekter i gang og derfor mangler vi ildsjæle, der vil tage del i fortællingen om Schackenborg og Møgeltønder. Snart åbner den smukke Herskabsstald som café, hvorfra du har udkig til Schackenborg Slot og ikke længe derefter åbner Schackenborg Slotskro, der i netop nu er i gang med en gennemgribende renovering.
Hos os får du muligheden for, at blive en del af et team med en høj faglighed, hvor alle brænder for at sprede glæde og gode oplevelser. Både for vores gæster, men også for hinanden. Den gode historie starter nemlig med os, og her leverer vi den ægte vare.

Vi tilbyder en professionel og ambitiøs arbejdsplads i smukke og historiske omgivelser, hvor du kan være med til at sætte dit præg på en moderne og unik virksomhed. Hos os er der højt til loftet og selvom vi har travlt, er der altid plads til et grin og et smil undervejs.

Dygtige, skønne unge mennesker søges! Har du lyst til at prøve kræfter med restaurationslivet, så går din lærevillighed, gåpåmod og dit gode humør forud for din erfaring – omend den er en fordel. Man kan komme langt med et glimt i øjet.
Hos os kan du komme hele vejen rundt og prøve kræfter med café, restaurant, selskaber, events, konferencer og koncerter.

Vi indkalder løbende til samtale og løn aftales efter kvalifikationer.

Dig:

– Mestrer dansk i skrift og tale (engelsk og tysk i skrift og tale er et plus)

-Mødestabil og energisk

-Udadvendt og med let til smil

-Struktureret og effektiv

-Selvstændig og med øje for kvalitet

-Proaktiv og løsningsorienteret

-Ansvarsbevidst

-Fleksibel, da flere lokationer indgår i vagtplanen

Ansøgning sendes til Rasmus Stjernholm på rs@schackenborg.dk
Opslaget slettes: 01/09/2022

Kontaktoplysninger

Schackenborg
Schackenborg 1, Møgeltønder
6270 Tønder
www.schackenborg.dk
Café & Restaurantchef
Rasmus Stjernholm
Tlf. 30696821
E-mail: rs@schackenborg.dk