Sales Advisor søges til Ecco i Bredebro Lørdagshjælper

Øvrigt

Sales Advisor søges Lørdagshjælper

 

Er du vild med sko?

 

Hos ECCO elsker vi sko og vi gør meget for at sikre, at vore kunder får den bedste rådgivning, når de vælger at besøge vores butikker. Vi klæder os selv godt på med viden om de produkter vi sælger og vi gør meget ud af, at agere dygtige Brand Ambassadors.

 

Vi har ledige stillinger i vores butik i Bredebro og søger derfor nye kollegaer. Der er tale om deltidsstillinger på ca. 4 timer ugentlig og man skal kunne arbejde minimum hver anden lørdag. Vi har brug for at man kan være flexibel ved ferie, sygdom og travlhed. Derfor kan enkelte eftermiddagsvagter i hverdagen også forekomme.

 

Hvem er du?

 

Vi er på udkig efter positive, åbne og servicemindede medarbejdere, der har passion for kunder og sko. Du skal trives i et travlt miljø med et højt service niveau, og med at arbejde med høje forretningsmål, der skal nås. Du er fyldt 18 år.

 

Det vigtigste er, at du har mod på at få fyldt din bagage op med en god produktviden, som du skal bruge, hver gang du møder på arbejde. Du har naturligvis lyst til at arbejde med mennesker, service og salg. Derudover er det vigtigt, at du er en aktiv hold spiller, du har lyst til at bidrage til en god energifyldt og glad stemning på arbejdspladsen.

 

Du må forvente, at vi i perioder har meget travlt med at yde den gode service overfor vore kunder. Der vil også være perioder, hvor dit primære arbejde vil bestå i at sørge for, at baglokale og lager er ryddelige. Ligesom du bidrager til, at vores udstilling og salgsareal altid fremstår præsentabelt.

 

Samtaler vi blive afholdt løbende. Dato for opstart: hurtigst muligt. Søg stillingen ved at følge nedenstående link:
https://system.erecruiter.pl/FormTemplates/RecruitmentForm.aspx?WebID=898d09e80b4444e6b59 c59eb0be6f2fb

 

Forestiller du dig selv hos ECCO? Få et indblik i, hvad din nye spændende karriere indebærer på www.enter.ecco.com.

CREATE THE FOOTPRINTS OF TOMORROW

Hos ECCO bliver du en del af en meningsfuld, udviklende og multikulturel arbejdsplads. Du bliver en del af en global familie på mere end 25.000 personer som er stolte af at skabe morgendagens fodspor.

Vi har et hovedkontor i Danmark og vi er et familieejet firma, der tilbyder internationale muligheder. Vores kontorer og faciliteter har en uformel kultur og afslappet påklædningskode – vores skokode er lidt strengere.

Bliv en del af os, vi garanterer livslang læring – frem skridtens hastighed er op til dig. Så hvis du er nysgerrig, passioneret og klar til at gøre en forskel, passer du lige ind.

Henvendelse Maja Averhoff Rathjen, tlf 20761144,

hrdk@krm.ag
Opslaget slettes: 31/12/2022

Kontaktoplysninger

ECCO Center Tønder
Ecco Alleen 4
6270 Tønder
https://ecc.ecco.com/
Receptionschef
Lisa Calender Christensen
Tlf. 21772013
E-mail: lcc@ecco.com