Sæsonansatte til Rengøring hos First Camp Lakolk Rømø

Øvrigt

First Camp Lakolk Strand – Rømø

First Camp er Nordens største campingkoncern med i alt 57 destinationer i Sverige og Danmark. Kæden er i en spændende vækstfase og er gennem organisk vækst og et stort antal opkøb gået fra godt 100 millioner SEK i salg i 2016 til knap 800 millioner et normalt år. Dette er en unik mulighed for at drive udvikling i en industri med et enormt potentiale. Vi er et stort team med over 1200 medarbejdere, der brænder for vores gæsters oplevelser og som stræber efter at bygge verdens førende campingkæde. Læs mere om os, og vad vi laver på firstcamp.dk.

Beskrivelse

Vi vil blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og databaseret gæsteindsigt. Vi vil derfor have, at alle vores ansatte skal drives af at skabe merværdi, ikke bare for vores gæster, men også for hinanden. Vi værdsætter meget højt at vores personale er med til at skabe merværdi og ydermere lægger vægt på at skabe høj kundetilfredshed. Vores rengøringspersonale er dermed en enormt vigtig del af vores sæsonbemanding.

Arbejdsopgaver

Som rengøringspersonale på First Camp, er du den som sørger for at vi holder en høj standard af renlighed i vores hytter, servicebygninger og andre faciliteter. Dine hovedopgaver omfatter rengøring, men alle ansatte skal kunne træde til og hjælpe til i andre områder hvor der er behov, eftersom vi er et team som samarbejder for at møde gæsternes behov.

Kvalifikationer

Vi ser gerne at du har tidligere erfaring inden for rengøring og at du har gode referencer. Vi ser det som noget positivt, hvis du har en uddannelse inden for området, dog er dette ikke et krav. Vi lægger stor vægt på personlige kvalifikationer i vores rekrutteringer, og ser gerne at du er en meget omhyggelig, struktureret og detaljeorienteret person for at passe ind i stillingen. Du besidder evnen til hurtigt at kunne tilpasse dig nye forudsætninger. Du kan let skabe dig et helhedsbillede over alt som skal gøres og er løsningsorienteret.

Som person er du selvstændig, engageret og tør at tage dine egne initiativer og handle, når du ser, at der er brug for at noget gøres. Du er en holdspiller. Du arbejder struktureret, er altid godt forberedt og kan ”rulle ærmerne op”, når det er nødvendigt, og du kan lide når der sker meget på en arbejdsdag.

Du skal være i stand til at kommunikere uden besvær på dansk og engelsk for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og imødese vores internationale gæster.
Moments of happiness for the many people er hvad vi arbejder for hver dag. Glæde skal være et gennemgående fokus for vores gæster og medarbejdere. Alle skal føle de befinder sig godt på vores destination. For at dette skal blive en virkelighed, skal alle som arbejder på First Camp være ydmyge og positive. Gæsternes oplevelse kommer altid først, fordi de har valgt at tilbringe deres feriedage hos os.

Hvad tilbyder vi dig?
På First Camp rekrutterer vi potentiale og udvikler det. Hos os får du mulighed for at vokse og lære nye ting, samtidig med at du har det rigtigt sjovt. Vores fælles værdier styrer vores hverdag og hvordan vi er mod hinanden:

We Care: Vi bekymrer os om hinanden, vores gæster og naturen

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og med vores gæster
We Simplify: Vi skal altid forsøge at forenkle hvordan vi arbejder med hinanden og med vores gæster.
We Deliver Results: Alt vi gør skal give resultat for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor hjælpen er tæt på når du har brug for støtte. Kollegaer som deler ud af sin erfaring og grin. Vi er et stærkt team og vil vil fortsætte med at udvikle flere orienterede kollegaer, som vil være med til at viderebygge vores fremgang.

Vilkår

Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer, du vil være garanteret mellem 20-40 h/uge. Arbejdstiden varierer og omfatter også tidlige morgener, aftener og weekender.

 

Ansøgning

Samtaler sker løbende, så send din ansøgning så snart som muligt. I vores rekruttering arbejder vi kompetencebaseret og søger aktivt efter de medarbejdere som bedst matcher de krav vi har sat for stillingen. I det første trin i vores udvælgelsesproces kommer de personer som møder vores kvalifikationskrav at gennemføre to rekrutteringstests. Du får mere information om dette når du har gennemført ansøgningen.

Ansættelsesform Sæsonarbejde
Arbejdstid Deltid
Løn Timeløn
Antal ledige stillinger 3
Arbejdstid 50-100%
By Tønder
Region Syddanmark
Land Danmark
Referencenummer 2022/37
Kontakt
  • Kim Petersen, +4540300758
Publiceret 28.01.2022
Sidste ansøgningsdag 20.02.2022

Tilbage til Ledige stillinger

Kim Petersen
Opslaget slettes: 01/12/2026

Kontaktoplysninger

First Camp Lakolk Strand - Rømø
Lakolk 2
6792 Rømø
https://www.sologstrand.dk/attraktioner/a-610972/first-camp-lakolk-strand-romo?_np_c=ga,t=,c=,k=,p=,kt=&gclid=Cj0KCQiAxc6PBhCEARIsAH8Hff01wtdwGHbLhe-vzJ_8SIozGLlF7TuGpGGmd_pRgvEaaDI4uJ8oEm8aAlv3EALw_wcB
Driftsleder
Kim Petersen
Tlf. 64 81 35 08
E-mail: lakolkstrand@firstcamp.dk