Fritidsjobber søges til landbrug med 820 årskøer ved Arrild

Øvrigt

Fritidsjobber søges til landbrug med 820 årskøer ved Arrild

 

Frisk og interesseret fritidsjobber søges til landbrug med 820 årskøer ved Arrild. Du er mellem 13 og 18 år og har lyst til at være med til at passe vores malkekøer og kalve sammen med vores øvrige personale, hvor 5 af dem også er fritidsjobbere. Du skal være med til at malke i malkestald og passe kalvene.

 

Den normale arbejdstid for vores fritidsjobbere er ca. 5 timer pr. uge, men du må gerne være flexibel i weekender og ferier, hvor du også skal være med at rengøre sengebåse og flytte dyr. Når de har været her et stykke tid, har du måske lyst til at lave mindre serviceopgaver. Det kan være at rense tagrender, rengøre vandkar eller indstille inventaret.

 

Vi laver en 14 dages vagtplan, som medarbejderne får om torsdagen, så ved alle hvornår de skal arbejde og hvem de skal arbejde sammen med. 3 gange om året laver vi en fælles aften med f.eks. paintball, bowling eller lignende og her får alle medarbejdere mulighed for at møde hinanden. Hvis dette lyder, som noget for dig ser vi frem til at høre fra dig.

 

Henvendelse til Ole Nielsen 31253816 owngenetic@gmail.com

owngenetic@gmail.com
Opslaget slettes: 31/12/2024

Kontaktoplysninger

Cornelis Van Der Meer
Skærbækvej 27
6520 Toftlund
.......
medarbejder
Ole Nielsen
Tlf. 31253816
E-mail: owngenetic@gmail.com