Mc Donalds mangler fuldtids- eller deltidsmedarbejder

Øvrigt

McDonald’s mangler en ny fuldtids- eller deltidsmedarbejder. Så kig her, hvis du mangler et fleksibelt job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn.

 

 

Et job hos McDonald’s handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

 

 

McDonald’s tilbyder ikke bare en arbejdsplads, vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser. Vi har desuden et væld af godkendte uddannelser, der vil gavne dig i dit arbejde hos os og i din fremtidige karriere.

 

 

Søg stillingen ved at følge nedenstående link:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1323&ProjectId=144366&DepartmentId=19030&MediaId=5&SkipAdvertisement=False&fbclid=IwAR3ykphg1eiwplKuGM_ahuYt7oWrDbXJ0Qg1nLHF4Nt574gfCNS1kdoF4IM

Du søger stillingen via linket i stillingsopslaget.
Opslaget slettes: 02/03/2021

Kontaktoplysninger

McDonald's Tønder
Nordre Landevej 34
6270 Tønder
https://www.mcdonalds.com/dk/da-dk.html
HR ansvarlig
Jonas Haase
Tlf. 73721001
E-mail: toender@fra.dk.mcd.com