1 Vil du være advokatsekretærelev?

Beskrivelse

Vi søger sekretærelev til ungt og ambitiøst advokatkontor.

Har du lyst til at lære nyt, og er du klar til faglige udfordringer i dynamisk og ungt advokatkontor?

Så tilbyder vi en spændende og afvekslende plads som advokatsekretærelev i et positivt og dedikeret arbejdsmiljø med gode kolleger.

Hos os får du rig mulighed for personlig og faglig sparring samt masser af selvstændige arbejdsopgaver. Læs mere og se hvordan du søger nedenfor.

Som advokatsekretærelev hos Advodan Sønderjylland prøver du kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens. Under din elevtid vil du især få fokus på arbejdet med retssager, men du vil komme hele vejen rundt på kontoret og få kendskab til de forskellige grene af dit fag.

 

Om dig:

Du er engageret og går til nye opgaver med godt humør, samt har en naturlig interesse i at udvikle dig både fagligt og personligt. Som elev får du faste opgaver, men du har også mulighed for at komme med nye input til os. Vigtigst af alt har du lyst til at være en del af et uhøjtideligt, men professionelt hold hos Advodan Sønderjylland.

Du vil komme til indgå i et team af advokater og sekretærer, hvor der altid er plads til sparring og faglig feedback fra dine kollegaer.

Elevpladsen kan tiltrædes pr. 1. august 2024.

Vi tilbyder dig:

Advodan Sønderjylland er et full-service advokatfirma. Vi er et engageret og ambitiøst ungt team.

Vi bor og arbejder i Sønderjylland – et område fuld af natur og kulturliv, og vi er omgivet af folk med passion for området og det, de laver. Vi er en naturlig del af det lokalsamfund, som størstedelen af vores kunder også befinder sig i, og du indgår et rigt fællesskab, der byder på både faglige udfordringer og masser af personlige oplevelser.

Advodan Sønderjylland er en fleksibel arbejdsplads. Hos os bliver du en del af en stærk holdånd, og vi tilbyder dig en elevplads, der også giver overskud til familie og fritid.

Dit primære arbejdssted vil blive på vores kontor i Tønder, men du må forvente at der løbende kan være dage på vores kontorer i henholdsvis Aabenraa og Toftlund.

Lær os bedre at kende her. Har du spørgsmål til elevpladsen, er du også velkommen til at ringe til Mia Munch Frandsen, tlf. 69131732

Ansøgningsfristen er søndag den 9. juni 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24.

Din ansøgning kan sendes via mail til Mia Munch Frandsen: mifr@advodan.dk

Du kan læse her, hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med ansøgninger.

Din ansøgning kan sendes via mail til Mia Munch Frandsen: mifr@advodan.dk

Kontaktoplysninger

Advodan
Vestergade 14
6270 Tønder
https://www.advodan.dk/da/privat/
Administrationsansvarlig
Mia Munch Frandsen
Tlf. 69121732
E-mail: mifr@advodan.dk