1 Tjenerelev søges til Skærbækcentret

Beskrivelse

Tjenerelev søges til Skærbækcentret

Har du interessen for mad og vin og lysten til at indgå i vores team af engagerede og energiske kollegaer og sammen yde en ekstraordinær service for vores gæster.

I Skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Vi er Danmarks hyggeligste feriecenter med rigtig mange glade feriegæster. Derudover har vi fine kursus- og konference faciliteter. Skærbækcentret er også det foretrukne sted hvor sportsfolk fra ud- og indland mødes, og stedet hvor de lokale mødes i det daglige.

Vi tilbyder dig en spændende læreplads med masser af muligheder.
Din uddannelse vil få en unik bredde, idet du både kommer til at betjene konferencegæster, á la carte gæster, selskaber og baren. Du vil komme til at indgå i vores elevprogram, hvor vi supplerer uddannelsen med faglig træning og temadage.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du som tjenerelev er smilende og udadvendt, og at service og fleksibilitet er en naturlig del af dig. Derudover skal du kunne trives i et aktivt internationalt miljø, hvor vi til tider løber stærkt og altid hjælper hinanden for at få opgaverne løst, og ikke mindst for at yde den optimale service for vores gæster.

Desuden skal du:

  • Have interesse for mad og vin og lyst til faglig og personlig udvikling inden for faget
  • Være åben og indstillet på at bruge din viden og færdigheder
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen evt. gennem fritidsarbejde, men ikke et krav
  • positiv og kan lide at bidrage til den gode stemning på en arbejdsplads

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Liselotte Lauritzen på tlf. 6161 3858 eller på: liselotte@scsk.dk

Skriftlig ansøgning – gerne pr mail med CV til vores personalechef Laila Andreasen på laila@scsk.dk.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler og vi lukker for ansøgninger, når den rette medarbejder er fundet.

 

Skærbækcentret er beliggende tæt ved Rømø mellem Ribe og Tønder. Her finder du ”Danmarks hyggeligste feriecenter” med snart 100 moderne feriehuse, Cafeen, Restaurant Staffeli, badeland, bowlingbaner, aktivitetshaller, fitnesscenter, Kunstnerhuset og ikke mindst moderne sports- og kursusfaciliteter.  

Centret har åbent 365 dage om året. Vi har på årsbasis mere end 500.000 gæster, hvoraf ca. 70.000 overnatter i feriehusene.

I 2020 modtog Skærbækcentret blandt andet anerkendelserne ”Loved by Guests” fra Hotels.com, ”Travelers Choice Award 2020” fra TripAdvisor, ”Traveller Review Award” fra booking.com.dk

Læs mere om skærbækcentret på www.skaerbaekcentret.dk, på www.facebook.com/skaerbaekcentret eller www.instagram.com/skaerbaekcentret

Læs mere om vores mission, vision og værdisæt her

 laila@scsk.dk.
Opslaget slettes: 01/01/2026

Kontaktoplysninger

Skærbækcentret
Storegade 46
6780 Skærbæk
https://skaerbaekcentret.dk/
HR Chef
Laila Andreasen
Tlf. 74751970
E-mail: laila@scsk.dk