2 Tarmrenser lærling

Beskrivelse

Tarmrenserlærling, DAT-Schaub A/S, Skærbæk
Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater, og er du kvalitetsbevidst? Og har du samtidig lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi søger til vores afdeling i Skærbæk.

Jobbet
Hos DAT-Schaub lægger vi vægt på kvalitet og perfektion i de produkter, vi producerer og sælger til kunder i hele verden. Som lærling lærer du om behandling, konservering og pakning af tarme og svinemaver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

Uddannelsen til tarmrenser tager 2 år og 6 mdr. og indeholder i alt 24 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen, inkl. grundforløb. Under uddannelsen får du undervisning og indblik i:
• IT
• Førstehjælp og brandbekæmpelse
• Værktøjs- og maskinlære
• Hygiejne, egenkontrol og arbejdsmiljø/ergonomi
• LEAN
• Samfundsfag

For de mest ambitiøse, er der mulighed for at videreudvikle sig, efter uddannelsen er tilendebragt. Uddannelsen åbner for flere spændende karrieremuligheder inden for DAT-Schaub A/S, Danish Crown-koncernen og fødevarebranchen i det hele taget.

Din profil
For at blive tarmrenserlærling skal du have gennemført 9. eller 10. Derudover lægger vi vægt på, at du er stabil, pligtopfyldende, engageret, nysgerrig og har mod udfordringer og lyst til at gøre en indsats. Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor succes kræver hårdt arbejde samt fokus på detaljer og præcision.

I Danish Crown-koncernen satser vi målrettet på intern rekruttering – derfor har du gode muligheder for at gøre karriere i både ind- og udland efter endt læretid, hvis du er vedholdende og opsøgende.

Nærmere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tarmmester, Jens Koue på (+45) 23200696.

Tiltrædelse d. 01-04-2022

DAT-Schaub er datterselskab af Danish Crown og en af verdens største tarmproducenter med afsætning af tarmprodukter til hele verden. Vi omsætter for ca. 5,3 mia. DKK og beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere verden over. Læs mere om DAT-Schaub på www.dat-schaub.dk

Send din ansøgning via www.danishcrown.dk/job snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er d. 01-06-2022 eller send den til mailen i faktaboksen

bjlau@dat-schaub.dk
Opslaget slettes: 06/06/2022

Kontaktoplysninger

Dat-Schaub A/S Danish Crown
Åbenråvej 11
6780 Skærbæk
https://dat-schaub.dk/
Leder
Bjarne Larsen
Tlf. 29498881
E-mail: bjlau@dat-schaub.dk