1 Salgsassistentelev til REMA 1000 i Tønder

Beskrivelse

SALGSASSISTENTELEV

Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Tønder

Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores DREAM TEAM i REMA 1000 Tønder.

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer? Er du frisk på to spændende, arbejdsomme og sjove år?

Kan du lide detailhandel? Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende dagligvarekoncept? Er du ambitiøs? Har du gå-på-mod og sans for at arbejde med mennesker?

Så skal du starte som elev i REMA 1000 Tønder. Du kan starte som elev i REMA 1000, når du har gennemført HG2 eller HHX, men der er også andre muligheder som f.eks. mesterlære. Læs mere om dine muligheder som elev hos REMA 1000 på vores hjemmeside her https://job.rema1000.dk/karriere-i-butik/elev

Fokus på dig
I REMA 1000 giver vi dig et godt introforløb, da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i de arbejdsopgaver du skal løse. Vi bestræber os på at give dig opgaver der passer til dine kompetencer samtidig med at du får mulighed for at udvikle dig.

I REMA  000 har vi lidt over 400 elever fordelt på mere end 365 butikker i hele Danmark. På vores skoleophold kommer du til at gå sammen med andre REMA 1000 elever fra hele Danmark. Det er den samme klasse, du kommer til at følge gennem hele forløbet.

Løn under uddannelse
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med REMA 1000. Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at søge ind på vores talentuddannelse. Her uddanner vi de personer, som har en drøm om at få deres egen REMA 1000 butik.

Under din elevuddannelse kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for dagligvarehandel:

• Produktkendskab
• Disponering
• Teamudvikling
• Drift
• Service
• Personligt salg
• Discount med holdning
• Store management
• Markedsføring

Og meget, meget mere.

Lyder det som noget for dig? – så klik på linket. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.

Ansøgning sendes via. linket: Ansøg her

Kontaktoplysninger

REMA1000
Østergade 2
6780 Skærbæk
https://rema1000.dk/
Indehaver
Jonas Michelsen
Tlf. 60390957
E-mail: 957@rema1000.dk