1 Receptionselev søges til Skærbækcentret.

Beskrivelse

Receptionselev søges til Skærbækcentret.

Din nye hverdag som receptionistelev kommer til at være i husets hjerte, receptionen. Her byder du gæster velkommen eller ønsker dem en god videre rejse.

I Skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Vi er Danmarks hyggeligste feriecenter med rigtig mange glade feriegæster. Derudover har vi fine kursus- og konference faciliteter. Skærbækcentret er også det foretrukne sted hvor sportsfolk fra ud- og indland mødes, og stedet hvor de lokale mødes i det daglige.

Vi tilbyder dig en spændende læreplads med masser af muligheder.

Din uddannelse vil få en unik bredde, idet du både kommer til at betjene alle vores forskellige gæster indenfor konference, ferie, sport, kunst og mange flere, Du vil komme til at indgå i vores elevprogram, hvor vi supplerer uddannelsen med faglig træning.

Du er også serviceminded og smilende.                                                                                                                         

Vi forestiller os, at du har afsluttet en uddannelse inden for servicefaget, eller har erfaring fra hotelbranchen og ønsker at gå i mesterlære. Du behersker dansk, tysk og engelsk i tale også gerne på skrift. Kan du flere sprog, er det en fordel. Vi forventer, at du har flair for at arbejde med forskellige brancherelaterede IT-programmer.

  • Du er imødekommende og verdens bedste vært
  • Du er et legebarn med sans for humor
  • Du er parat til at løse hverdagens udfordringer, også de sværere
  • Du er detaljeorienteret og følger hver en opgave til dørs
  • Derudover forventer vi, at du er 100 % DIG! At du giver det, du kan for, at Skærbækcentret fortsat er en succes!

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vores personalechef Laila Andreasen på tlf. 2423 0273 eller på: laila@scsk.dk

Skriftlig ansøgning – gerne pr mail med CV til vores personalechef Laila Andreasen på laila@scsk.dk.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler og vi lukker for ansøgninger, når den rette medarbejder er fundet.

Skærbækcentret er beliggende tæt ved Rømø mellem Ribe og Tønder. Her finder du ”Danmarks hyggeligste feriecenter” med snart 100 moderne feriehuse, Cafeen, Restaurant Staffeli, badeland, bowlingbaner, aktivitetshaller, fitnesscenter, Kunstnerhuset og ikke mindst moderne sports- og kursusfaciliteter.  

Centret har åbent 365 dage om året. Vi har på årsbasis mere end 500.000 gæster, hvoraf ca. 70.000 overnatter i feriehusene.

I 2020 modtog Skærbækcentret blandt andet anerkendelserne ”Loved by Guests” fra Hotels.com, ”Travelers Choice Award 2020” fra TripAdvisor, ”Traveller Review Award” fra booking.com.dk

Læs mere om skærbækcentret på www.skaerbaekcentret.dk, på www.facebook.com/skaerbaekcentret eller www.instagram.com/skaerbaekcentret

Læs mere om vores mission, vision og værdisæt her

Tilbage til ledige stillinger

laila@scsk.dk.  
Opslaget slettes: 01/01/2026

Kontaktoplysninger

Skærbækcentret
Storegade 46
6780 Skærbæk
https://skaerbaekcentret.dk/
HR Chef
Laila Andreasen
Tlf. 74751970
E-mail: laila@scsk.dk