1 Kontoruddannelsen

Beskrivelse

Får du energi af at løse udfordringer, danne tætte relationer og skabe
positive oplevelser? Så er det lige dig, vi mangler i landets første
professionelle flyttesynsvirksomhed!

Vi søger en kontorelev med speciale i administration til ansættelse per 1. marts 2024 eller snarest herefter.
Dit primære fokus vil være koordinering af syn samt kommunikation med kunder og lejere. Kommunikation er en vigtig del af hverdagen, og du vil derfor få mulighed for at udvikle og bruge dine sproglige færdigheder, når du hver dag er i kontakt med vores kunder og lejere for at sikre et højt serviceniveau.

Igennem din 2-årige uddannelse vil du være i tæt samarbejde med vores kontoransvarlig/synskoordinator Antonella Olsen, vores direktør Anders Verwohlt og vores BA Albert Bisgaard, samt arbejde fra vores kontor på Farvergade i København. Du vil komme til at arbejde med de samme administrative opgaver som vores kontoransvarlige hver dag varetager.
Der er derfor ingen tvivl om, at du som elev hos ProfSyn vil får en spændende og alsidig uddannelse.

Hvem er du?
Hos ProfSyn betyder din personlighed lige så meget, som hvor god du er til dit arbejde. Vi søger en elev som er detaljeorienteret og altid sørger for, at der ydes den bedste kundeservice til alle vores interessenter. Du trives i en travl hverdag, hvor du arbejder tæt sammen med dine kollegaer, men ofte også fordyber dig selvstændigt inden for dit fagområde. Ikke to dage er ens, og du må derfor være omstillingsparat, fleksibel og struktureret.
• Du har bestået HHX, STX, HF, EUX eller HTX – hvis du kommer fra STX, HF eller HTX skal du tage et fem ugers supplerende EUS
• Du skriver og taler dansk og engelsk
• Du har fokus på kvalitet og service, og du trives med at indgå i et team samtidig med, at du kan lide individuel fordybelse
• Du er nysgerrig og klar til at blive klogere på administration samt koordinering.

Om ProfSyn
ProfSyn er en startup, der specialiserer sig i ind- og fraflytningssyn af lejeboliger i hele Danmark. Vi har kontor i Farvergade sammen med Resights, som også er medinvestor i ProfSyn. På kontoret sidder vi +30 mennesker, som er en rigtig god blanding af unge og ældre. Selvom vi er 2 forskellige firmaer, bliver der gjort meget for at alle kan sammen. Vi har en dejlig kantine, hvor Meyers står for maden. Derudover er der et socialt arregement en gang om måneden, hvor alle på kontoret er inviteret med til alt fra minigolf til cocktail undervisning.
Ved selve ProfSyn er vi 3 kontormedarbejdere, samt 60 synskonsulenter og vi forventer en flot vækst over den kommende tid.

Interesseret?
Som administrativ elev venter der et 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleophold fordelt over hele elevtiden. Lønnen vil være efter gældende overenskomst.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Antonella på +45 7060 4626. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som kan sendes til antonella@profsyn.dk. Vær opmærksom på, at vi afviser henvendelser fra rekrutterings- og ansættelsesbureauer i forbindelse med denne rekruttering.
Kontaktoplysninger

Ansøgning sendes til Antonella Olsen på antonella@profsyn.dk
Opslaget slettes: 31/03/2024

Kontaktoplysninger

ProfSyn ApS
Farvergade 2
1463 København K
https://profsyn.dk/
Kontoransvarlig
Antonella Olsen
Tlf. 70604626
E-mail: antonella@profsyn.dk