1 Anlægsstruktør

Beskrivelse

Hos Kjelkvist A/S har vi en god stab af dygtige medarbejdere, der er beskæftiget med opgaver indenfor entreprenør-, anlægsgartner-, kloak- og murerfaget.

Vi søger en anlægsstruktørlærling til opstart efter aftale, som har følgende personprofil:

– Du er en engageret studerende, som har sat dig ind i uddannelsen
– Du har evnen og viljen til at gennemføre uddannelsen og ønsker at blive en dygtig og alsidig anlægsstruktør
– Du er mødestabil
– Du er i stand til at lave og kan lide fysisk arbejde i al slags vejr
– Du er i stand til at samarbejde og være et velfungerende medlem af vores team
– Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde
– Du har lyst til at dele ud af den viden, du får på skolen

 

Din arbejdsdag hos Kjelkvist:

Som lærling hos os kommer du til at samarbejde med vores dygtige svende og lærlinge på forskellige struktøropgaver. Du starter om morgenen kl. 7 og har fri kl. 16 – om fredagen kl. 12.30. Vores arbejde foregår ude hos den enkelte kunde. Vi har mange og meget forskellige kunder, så du vil komme til at arbejde med både korte og længere projekter på byggepladser rundt i hele Sønderjylland. Du vil ofte være med på et projekt fra start til slut.

Vores mål er, at du lærer så meget som muligt og bliver så dygtig som mulig. Derfor sørger vi sammen med dig for, at du bliver grundigt oplært og får så meget erfaring inden for alle de opgaver, som stemmer overens med din uddannelse. Vi håber selvfølgelig, at du bliver så glad for at være en del af Kjelkvist A/S, at du vil fortsætte hos os som faglært og bruge det, du har lært, på vores mange forskellige projekter.

 

Er du ikke startet på GF2 endnu?

Hvis vi har brug for en ekstra medarbejder, har du mulighed for at arbejde hos os som ufaglært. Så får du prøvet det hele lidt af, inden du går i lære.

 

Lidt om os

Kjelkvist A/S er en rådgivende entreprenørvirksomhed, der løfter en bred vifte af opgaver og specialopgaver indenfor entreprenør-, anlægsgartner-, kloak- og murerfaget. Kjelkvist A/S beskæftiger cirka 60 personer. Virksomheden ligger i Tønder og arbejder i det meste af Syd- og Sønderjylland, med enkelte projekter i resten af landet samt den nordlige del af Tyskland.

Læs mere om Kjelkvist her

Ansøgning og CV sendes til Mette Møller Kristensen på mk@kjelkvist.com. Ved spørgsmål kontakt Mette venligst på 22 86 95 93.

Kontaktoplysninger

Kjelkvist A/S
Ndr Landevej 39
6270 Tønder
www.kjelkvist.com
Administrationsansvarlig
Jens Maybom
Tlf. 51400257
E-mail: jm@kjelkvist.com